document.write('
')

太阳城中心app下载

河北试题资料

太阳城中心app下载 > 河北太阳城中心app下载招聘考试 > 试题资料

2020年工商太阳城中心app下载招聘笔试英语太阳城中心app下载1

太阳城中心app下载未知 | 2021-07-15 10:27

收藏

金沙官网备用亚洲唯一国际网站金沙亚洲官方登录国际手机网页版_jjxdining.comdocument.write('
')

太阳城中心app下载

永利太阳城中心app下载免费注册 太阳城app手机版 云顶下载app送58 云顶app平台 云顶网址客户端 威尼斯太阳城中心app下载免费注册 云顶太阳城中心app下载免费注册

  Passage 1

  Google's owner Alphabet has become a trillion-dollar company for the first time. Alphabet's value, based on the price of its Wall Street-listed shares, passed $1 tn (£776 bn) in the final minutes of trading on Thursday night, with shares closing at a record high of $1,450.16 each.

太阳城中心app下载  It marks a stellar rise for Alphabet, which floated as Google for $85 a share in 2004. After its initial public offering, the Silicon Valley firm was worth $23 bn.

太阳城中心app下载  It has followed its tech rivals Microsoft, Apple and Amazon over the $1 tn mark, amid a long rally in so-called FAANG stocks.

太阳城中心app下载  Google's value has steadily surged as it has tightened its grip on the search market, boosted its advertising revenues from web searches and YouTube, created and grown its Android mobile operating system, and launched a series of smart-tech products including Google Home and Google Assistant.

太阳城中心app下载  Alphabet may be heading for fresh milestones, with some analysts predicting it could hit the $2 tn mark. Christopher Rossbach, the CIO of the private investment firm J Stern Co, believes Alphabet s share price will continue to climb.

太阳城中心app下载  "As Alphabet joins Apple, Microsoft and (from time to time) Amazon among tech companies that have reached this level, it marks just the start for the company. It still has significant further room to grow, both in its core online advertising business as it innovates in advertising monetization and formats and in its cloud computing business,” Rossbach said.

  "It is also disrupting new multitrillion-dollar markets, for example, healthcare, with this technology. Its sizeable investments give Alphabet a sustainable competitive advantage as it applies this technology across its business.”

太阳城中心app下载  “Alphabet can be a $2 tn company in the near future and is a compelling opportunity for long-term investors.”

太阳城中心app下载  Alphabet is now the one of most valuable US Company, behind Apple a $1.4 tn and Microsoft at $1. 27 tn, with Amazon currently worth $931 bn.

  61. What does “the Silicon Valley firm” refer to in the second paragraph? ( )

  A. A giant company to sell Silicon

  B. One of Alphabet’s rivals

  C. Google

太阳城中心app下载  D. Alphabet

太阳城中心app下载  【答案】D。根据题干中的关键词the Silicon Valley firm定位至根据第二段After its initial public offering, the Silicon Valley firm was worth $23bn.其中的its指的是这家公司,那么这家公司指的就是Alphabet,即谷歌重组后的伞型公司。故本题正确答案选D。

太阳城中心app下载  62. How many of the following approaches to Google’s value growth are correct? ( )

太阳城中心app下载  (1)Strengthening investment in the search market.

  (2)Creating its Android mobile operating system.

太阳城中心app下载  (3)Launching Google Home and Google Assistant.

太阳城中心app下载  (4)Increasing advertising revenue from YouTube.

  A. 3

  B. 1

  C. 4

  D. 2

  【答案】A。根据题目关键词value growth定位至第四段,(1)可定位至it has tightened its grip on the search market,可知选项和原文相悖,排除。(2)(3)(4)定位至boosted its advertising revenues from web searches and YouTube, created and grown its Android mobile operating system, and launched a series of smart-tech products including Google Home and Google Assistant. 可知谷歌通过网络搜索和YouTube增加了广告收入,开发并发展了Android移动操作系统,推出了一系列智能技术产品,包括谷歌Home和谷歌Assistant。选项与原文意思一致,(2)(3)(4)正确,故三个方法是正确的。故本题正确答案选A。

  63. Which of the following is not correct according to the passage? ( )

太阳城中心app下载  A. Google is Alphabet's subsidiary.

  B. Alphabet's stock reached $1,450.16 per share now.

  C. Alphabet is the first American company worth more than a trillion dollar.

  D. There has been a long-term rise in FAANG stocks.

太阳城中心app下载  【答案】D。A项定位至第一段,Google's owner Alphabet has become a trillion-dollar company for the first time. 谷歌的所有者Alphabet首次成为一家价值上万亿美元的公司,言外之意谷歌是Alphabet的子公司,正确;B、C项定位至第一段Alphabet's value, based on the price of its Wall Street-listed shares, passed $1tn (£776 bn) in the final minutes of trading on Thursday night, with shares closing at a record high of $1,450.16 each. 根据在华尔街上市的Alphabet股价计算,在周四晚间的最后几分钟,Alphabet的市值超过了1万亿美元(合7760亿英镑),收于每股1450.16美元的创纪录高点,正确。D项定位至第三段It has followed its tech rivals Microsoft, Apple and Amazon over the $1tn mark, amid a long rally in so-called FAANG stocks.仅作为背景而言,并且是所谓的,并不是真实的结论。故本题正确答案选D。

  64. According to Christopher Rossbach, in which field has Alphabet achieved innovative achievements? ( )

太阳城中心app下载  A. Healthcare

  B. Core online services

  C. Search market

太阳城中心app下载  D. Cloud computing

  【答案】A。根据关键词Christopher Rossbach定位至第五段,以及第六段,第七段可知,罗斯巴赫认为Alphabet在医疗保健领域取得了创新成果。另外三个选项是在说,谷歌还需有增长空间,也就是说并不是创新成果。故本题正确答案选A。

  65. Which of the following statements about Alphabet is not correct? ()

  A. Alphabet's continued market value growth is expected to exceed $2 tn.

  B. Alphabet impacting other multitrillion-dollar markets with its huge investments.

太阳城中心app下载  C. Alphabet's market value beats its rival Amazon.

  D. Alphabet is an attractive opportunity for long-term investors.

  【答案】C。A、D定位至第8段,“Alphabet can be a $2tn company in the near future and is a compelling opportunity for long-term investors.”在不久的将来,Alphabet可能成为一家价值2万亿美元的公司,对长期投资者来说,这是一个极具吸引力的机会。A、D项正确。B项定位至"It is also disrupting new multitrillion-dollar markets, for example, healthcare, with this technology.“它还用这项技术扰乱了数万亿美元的新市场,比如医疗保健市场。正确。 C项说法绝对,且在原文中没有体现。故本题正确答案选C。

金沙官网中文网页版登录注册云顶官网app手机下载版_国际性太阳城中心app下载研究、交流和咨询服务机构,是集中太阳城中心app下载研究领域高端人才并广泛联系各方面太阳城中心app下载研究力量的综合性社团组织\ndocument.write('
')

太阳城中心app下载

热门推荐
上岸课程
联系方式
  • 河北太阳城中心app下载客服

    河北华图太阳城中心app下载公众号

    永利太阳城中心app下载免费注册 太阳城app手机版 云顶下载app送58 云顶app平台 云顶网址客户端 威尼斯太阳城中心app下载免费注册 云顶太阳城中心app下载免费注册

    分享到

    全部资讯

    copyright ©2006-2020 华图太阳城中心app下载版权所有
    永利太阳城中心app下载免费注册 太阳城app手机版 云顶下载app送58 云顶app平台 云顶网址客户端 威尼斯太阳城中心app下载免费注册 云顶太阳城中心app下载免费注册